No subject


Tue Nov 9 01:00:01 PST 2010



----- Original Message ----- 
From: Yoon Jae Ho <yoon at bh.knu.ac.kr>
To: <beowulf at beowulf.org>
Sent: Saturday, December 02, 2000 3:24 PM
Subject: Re: beoserv not seeing RARP


> After I succeeded in setting up the beowulf2 using preview CD, I can run beoMPI with ease.
> 
> but I found very strange situation.
> 
> After I trun off (power off not booting ) the master node, The master node can't recognize the slave node.
> 
> I mean the master node can't receive the RARP signal from the slave node. 
> 
> In the beosetup screen, I found the node "down" all day long.
> 
> My PC is a 150Mhz Pentinum with 16 M RAM. 
> 
> So I install the master node from CD again, then It worked perfectly.  
> 
> Without turning off master node,  I turn off slave node only several times. then the beosetup & beostatus works fine.
> 
> but If I power off the master node &  power on the master node,  then the master node can't recognize the slave node again.
> 
> the procedure of my power off  was
> 
> "halt"  from the window's shell or "shotdown -h now" from the shell prompt.
> 
> I think something is problem in the master node program -- maybe beoserv or my pc hardware for small RAM. 
> 
> Is there Anybody here same problem like me ?
> 
> I need your help
> 
> Thank you very much.
> 
> -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
> Yoon Jae Ho
> Economist
> http://ie.korea.ac.kr/~superocm/      Korea Beowulf
> 
> Imagination is more important than Knowledge      A. Einstein.
> -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
> 
> 
> ----- Original Message ----- 
> From: Yoon Jae Ho <yoon at bh.kyungpook.ac.kr>
> To: Ken <lowther at att.net>
> Cc: <beowulf at beowulf.org>
> Sent: Thursday, November 30, 2000 10:21 AM
> Subject: Re: beoserv not seeing RARP
> 
> 
> > Me, same problem  they don't even show up in the unknown column. 
> >  
> > but, i format the slave node from the advice of  Daniel Persson myrridin at wlug.westbo.se
> > Tue, 24 Oct 2000 
> > 
> >  http://www.beowulf.org/pipermail/beowulf/2000-October/010345.html
> > 
> > I make a partition of slave node from the above instruction.
> > 
> > Then, I succeeded the setting up the beowulf-2 using beosetup (down -> up )
> > 
> 
> 
> 
> _______________________________________________
> Beowulf mailing list
> Beowulf at beowulf.org
> http://www.beowulf.org/mailman/listinfo/beowulf




More information about the Beowulf mailing list