[Beowulf] problem of mpich-1.2.7p1

christian suhendra christiansuhendra at gmail.com
Mon Feb 1 22:26:50 PST 2010


hello guys
i have installed mpich-1.2.7p1 on ubuntu 9.04, i have configured hte NFS and
RSH..
i use device=ch_p4,,
but when i ran my program it's like not working i've got this result :
root at cluster3:/mirror/mpich-1.2.7p1# mpirun -np 1 canon
Process 0 of 1 on cluster3
Total Time: 4.316000 msecs
root at cluster3:/mirror/mpich-1.2.7p1# mpirun -np 4 canon
Process 0 of 4 on cluster3
Total Time: 21.552000 msecs
Process 2 of 4 on cluster2
Process 1 of 4 on cluster1
Process 3 of 4 on cluster1
root at cluster3:/mirror/mpich-1.2.7p1#

the process only wotk in 1 node..
but when i test the machine it connected to all node..
root at cluster3:/mirror/mpich-1.2.7p1# /mirror/mpich-1.2.7p1/sbin/tstmachines
-v LINUX
Trying true on cluster1 ...
Trying true on cluster2 ...
Trying true on cluster3 ...
Trying true on cluster4 ...
Trying ls on cluster1 ...
Trying ls on cluster2 ...
Trying ls on cluster3 ...
Trying ls on cluster4 ...
Trying user program on cluster1 ...
Trying user program on cluster2 ...
Trying user program on cluster3 ...
Trying user program on cluster4 ...

i don't know where exactly the problem so that my program cannot run in all
node..
please help me...
my deadline its about 1 week later...
i'm very excpeting your help...


i attached my listing program so you can test on your system
thank you very much...




regards
christian
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: http://www.scyld.com/pipermail/beowulf/attachments/20100201/4a36b37b/attachment.html


More information about the Beowulf mailing list